Gulv- eller fritstående terrassevarmere

Disse varmeapparater ligner dem, man tit ser udendørs på terrasser ved barer eller restauranter, og de er langt den populæreste type terrassevarmer, og den mest almindelige type gulv- og fritstående terrassevarmere bruger propan som brændstof. De er praktiske, fordi de nemt kan opstilles stort set hvor som helst udenfor, så længe de har en brændstofkilde. De er som regel lavet af 4 grundlæggende dele: Sokkel, søjle, varmekilde og reflektor.

Soklen forhindrer enheden i at vælte og kan også bruges til opbevaring af propanflasken, hvis det er et varmeapparat til propan. Søjlen flytter varmekilden opad, så varmen kan dække et større område.

Varmekilden, eller selve varmeapparatet, klassificeres efter BTU (British Thermal Units). Jo højere BTU, jo mere varme kan varmeapparatet yde. Gasdrevne varmeapparater byder på det højeste BTU interval, idet nogle af dem er på 45.000 BTU eller højere. Reflektoren forbygger tab af varme opadtil ved at genspejle varmen nedad mod området omkring varmeapparatet.

Ikke alle fritstående varmeapparater har en reflektor, men dem, der normalt ikke udgør en flytbar varmekilde kan peges mod det område, du gerne vil have opvarmet. Disse varmeapparater kan drives af propan, elektricitet eller naturgas.

Image result for electric patio heater

Terrassevarmere til bordbrug

Terrassevarmere til bordbrug er et flot midtpunkt på terrassebordet og tilbyder varme, mens du og dine gæster sidder og snakker. De ligner ofte miniatureudgaver af gulv- eller fritstående terrassevarmere fra SolaMagic, og nogle er endda designet til at ligne udendørs bordlamper, der – ligesom varmeapparater i facon af gulvlamper, forlænger det indendørs til det udendørs.

Disse har de samme grundlæggende dele som deres modstykker, de større fritstående terrassevarmere, men siden de er mindre, har de et lavere BTU interval og er derfor ikke i stand til at opvarme lige så stort et område. Disse varmeapparater kan køre på propan eller elektricitet. Den mest almindelige slags er elektrisk.

Vægmonterede terrassevarmere

Vægmonterede varmeapparater er en nem måde at have en varmekilde på, der er oppe og af vejen, så du kan nyde din terrasse fuldt ud.

De er alletiders alternativ, hvis du har brug for et varmeapparat, men ikke har plads til et. De er som regel elektriske og bruger infrarød varme til at opvarme terrassen. De leveres med beslag til vægmontering og de kan tit vippes op og ned, så du kan pege varmeapparatet i den ønskede retning.