Vinteren ferie er altid ventet af alle teenagere, som de har tid til at hvile fra deres studier, og deltage i forskellige aktiviteter. Men der er altid børn, der foretrækker at se tv og spille spil alle ferie lang og hvis din teenager er en af dem her kan du finde flere tips om, hvordan at engagere dem i nogle andre aktiviteter.

Læring er en vigtig faktor for hvert barn. Det er derfor, det vil være godt, hvis du foreslå en pædagogisk dag omkring din egen by, at du vil slutte med et dejligt måltid og måske nogle shopping. Vi normalt aldrig har tid til at undersøge det sted, hvor vi bor, og det er grunden til disse helligdage er det bedste tidspunkt at gøre det. Få en billet til et hop på hop fra bus, der vil tage dig rundt og vil påpege de mest interessante steder at besøge. Bemærk dem ned og begynde at udforske. Museer er en fantastisk måde at tilbringe en dag og få en masse viden. Tage en masse billeder, som du kan bruge til at gå tilbage til og huske den dag på at udforske, du havde. Afslut med en dejlig gåtur rundt i butikker for at belønne din teenager for deres udelte opmærksomhed og behandle dem til et måltid. Dette er en fantastisk måde at bruge lidt af din teenager ferie tid.

Læsning kan også være en masse sjov, hvis de bøger, der skal læses, er valgt af dit barn. Tving ikke skolebøger, hvis din teenager ikke er i humør til dem. Lad dem til at læse, hvad de kan lide og engagere sig i en samtale, så du kan lære lidt om deres litteratur præferencer. Du kan også arrangere en dejlig dag, hvis du invitere nogle af dit barns venner over og lad dem alle diskutere, hvilke bøger de foretrækker at læse og hvorfor. På den måde vil du blive stimulere deres tænkning og måske vil de ønsker at læse de bøger, deres venner læse og vice versa.

Sommetider vintre kan være koldt og den sidste ting du ønsker, er dine børn at kede sig, fordi det fryser udenfor, og de er fast inde med noget at gøre under hele vinterferie. Hvis det sker, en god måde at underholde din teenager er at tænke på nogle kreativitet dage. Hvis du har en pige, vil det sandsynligvis være interessant at hjælpe hende til at lære at bage kager eller boller og deltage i udsmykning dem i henhold til forskellige lejligheder. Du kan eksperimentere med forskellige opskrifter og forskellige dekorationer og derefter kan du få resten af familien spiller dommerne og give dig scoringer. Hvis du har en dreng, en god idé er at bygge modeller af fly, biler osv. Dette vil tillade ham at praktisere sin kreativitet og design færdigheder. Du kan købe elektriske eller benzindrevne biler eller både, som du kan bruge udenfor, når du bygger dem.

Vinteren ferie behøver ikke at være kedeligt for dine børn. Der er så mange aktiviteter, de kan deltage i. Gøre lidt forskning og sørg for du har ideer til at besætte deres tid, så de ikke føler sig kede sig.