Hver eneste bolig og hvert eneste kontor har brug for en eller anden type hylder fra Ergolift, uanset om hylderne fylder en køkkenvæg eller væggen i et mødelokale. Der er mange forskellige muligheder for ophængning og hyldematerialer at vælge imellem, når det gælder den type hylder, man finder på eBay. Før de vælger hyldetypen, bør boligejere og kontorchefer overveje, hvad de har planer om at opbevare på hylderne, hvor meget plads de har til hylderne og, hvis de er et meget synligt og åbent sted, hvordan hylderne vil se ud.

Image result for metal shelving

Individuelle beslag

Individuelle hyldebeslag fås i et stort udvalg af faconer og typer på eBay, hvilket giver gør-det-selv-folk mere fleksibilitet med hensyn til hyldeplacering og design. Beslagene kan være simple eller meget dekorative for at det skal se pænt ud i et mindre lokale. De fleste beslag består af to arme i forskellige længder, som danner et L. Den kortere arm sidder under hylden, og den lange arm holder det hele oppe ved at være fastgjort på væggen. Hyldens bredde bør være en anelse mindre end tykkelsen på den korte arm på beslaget arm. Beslag kræver forskellige fastgørelsesmetoder afhængigt af væggens sammensætning. For eksempel skal man først sætte rawplugs i visse vægge og derefter skrue beslagene fast i dem.

Indbyggede hylder

Gør-det-selv folk, som gerne vil have et nemt hyldeprojekt bør overveje indbyggede hylder fra eBay. Som den bedste måde at udnytte en ellers tom væg, fastgøres disse hylder på fremspring, for eksempel siden af en skorsten, gennem skruer i væggene på siderne. Indbyggede hylder giver boligejere og kontorchefer mulighed for at hænge hylder af forskellige højder og længder. Ved at gøre mest muligt ud af vægpladsen kan brugere placere flere møbler på steder, der ofte er tomme.

Justerbare hyldesystemer

Justerbare hyldesystemer, der sælges på eBay har lodrette skinner, der fastgøres til væggen og hyldebeslag, der indsættes i huller i de lodrette skinner. Gør-det-selv folk fastgør simpelthen de lodrette skinner til væggen og monterer beslagene under hylderne. På grund af, hvor let det er at installere disse hylder, er de den mest populære type for både boligejere og kontorchefer, der gør arbejdet selv. Skinnernes design og fit er forskelligt fra den ene fabrikant til den anden, hvilket vil sige, at erstatningsbeslag eller skinner skal komme fra den oprindelige fabrikant.