Hvis din terrassevarmer ikke virker, behøver du ikke at ringe til terrassevarmer reparatøren lige med det samme. Der er nogle få enkle ting, du selv kan gøre for at spare et par tusind kroner. Tjek bare alle de almindelige ting, siden problemet kan være meget elementært. Men du må heller ikke undervurdere de sandsynlige årsager til problemet. Her er nogle fejl, du skal undgå at lave, og nogle tips, når det gælder reparation af terrassevarmeren fra SolaMagicShop.
1 – Boring af vågeblusset
Du må aldrig bore vågeblusset. Du vil ikke kunne styre flammen, hvis den begynder at brænde ubehersket. Siden det er her, varmen kommer fra, kan det koste dig dyrt at rode med den.
2 – Ikke at slukke ved hovedafbryderen
Når du piller ved din terrassevarmer, skal du sørge for at slå gassen fra eller hovedafbryderen, hvis den kører på elektricitet. Hvis du ikke gør det, kan du komme til skade.
3 – Brug af de forkerte reservedele
Når du reparerer din terrassevarmer, skal du sørge for, at de dele, du erstatter med, passer til specifikationerne. Sørg altid for, at de er nøjagtigt de samme som dem, de erstatter. Så vidt som muligt, må du ikke nøjes med erstatninger, da det kan koste mere i det lange løb, og regningen for at reparere din terrassevarmer vil være betydeligt større.