1. Start nu med ting (bøger osv.) du sjældent bruger.
  2. Beskyt dine ting ved at pakke dem ind. Aviser er et af ​​de mest effektive – og lettest tilgængelige – pakkematerialer.
  3. Adskil skrøbelige ting fra ting, der ikke kan gå i stykker, så de pågældende kasser kan blive behandlet ekstra forsigtigt. Skriv “FORSIGTIG” på mere end én af siderne.
  4. Køb et udvalg af gode kasser i standardstørrelser. Du kan finde alt, hvad du har brug for, i vores kassebutik.
  5. Pack kasserne tæt, men pas på vægten. Læg tungere ting i bunden, for at hjælpe på balancen. Kasser bør aldrig veje mere end 25 kg og 10-15 kg. er ideelt.
  6. Brug pakketape, ikke malertape – det er ikke stærkt nok.
  7. Skriv tydeligt på kasserne, på flere sider. Skriften skal være læselig, også når kasserne er stablet i et hjørne. Start en indholdsliste på papir eller på computeren. Vær konsekvent med den måde du gør det på. Sæt en generel beskrivelse af indholdet på ydersiden af ​​kassen for hurtig reference.
  8. For ting, du har brug for det samme (køkkenredskaber, toiletartikler, fjernbetjeninger osv.), skal du skrive “ÅBN FØRST” udenpå ​​kassen.
  9. Tag uerstattelige ting med selv – sammen med umiddelbare fornødenheder som opladeren til mobiltelefonen – i en særlig taske eller pose.
  10. Læg bøger fladt. Læg hver anden bog med ryggen til og hver anden med den åbne side til, når du stabler dem, så vægten bliver ligeligt fordelt. Husk at holde vægten af ​​kassen skal være til at have med at gøre mellem 10 og 15 kg.
  11. Pak porcelænet blødt ind ved at lægge masser af sammenkrøllet avispapir i bunden af ​​kassen. Pak så omhyggeligt hvert af de større stykker porcelæn ind i avispapir. Placer hver pakke i kassen på højkant og på række. Du må ikke lægge dem fladt ned. Læg masser af sammenkrøllet papir omkring hver pakke. Læg 8-10 cm sammenkrøllet avispapir ovenpå for at understøtte den næste række pakker. Den øverste række skal bestå af mindre ting -kopper, underkopper, osv. – for at holde boksen ordentligt afbalanceret.
  12. Hvert enkelt stilkglas skal indpakkes i rent avispapir. Kram papiret ned i hvert glas og pak det så omkring stilken. Pak stilken og foden godt ind i en sidste tyk omgang papir, og stil derefter glasset i kassen med stilken opad.
  13. Forsegl flasker ved at tape dem omkring låget, og pak dem så ind i avispapir. Forbered kasser med sammenkrøllet papir i bunden og placer flaskerne ovenpå. Beskyt siderne og toppen med mere avispapir.
  14. Tag billeder af kablede forbindelser og sæt mærkater på kabler. Overvej at bruge farvede bånd fra en emballagebutik eller kontorforretning. Vikl alle ledninger og kabler sammen med deres komponenter, så de hurtigt kan sættes sammen igen. Læg masser af avispapir omkring alle sider for at forhindre skader.
  15. Pack fødevarer til sidst, efter alt andet er pakket. Pak ikke letfordærvelige fødevarer, ikke engang hvis det er en lokal flytning. Luk æskeåbninger med tape. Begræns mængden af ​​konserves og tunge genstande, for at holde det under en rimelig vægt.

Tips fra Axdal Flyt